Zakaj se odločiti za terapijo:

Najpomembnejši odnos, ki ga živimo, je odnos do nas samih. Vsak posameznik je edinstven, vreden polne ljubezni in sprejetosti, vendar kdaj ne zmoremo tega poiskati v sebi in se
počutimo nemočni.

Cilj individualne terapije je, da posameznik ozavesti, zakaj se je znašel v določeni situaciji, da razume svoje reakcije, misli in čutenja, iz kje njihov izvor. Tako bo lažje ubesedil kaj doživlja in zmogel sprejeti odločitve, ki ga bodo v življenju peljale po njegovi poti.

Komu je individualna terapija namenjena:

Namenjena je posameznikom, ki se zaradi različnih okoliščin znajdejo v težkem položaju ali čutijo določeno stisko, ki je ne zmorejo sami premagati.

• Vam je težko preboleti določeno izgubo, težek dogodek?
• Vas obvladujejo strahovi, tesnoba, anksioznost, ki jih ne zmorete premagati?
• Se počutite brez moči, ste utrujeni in težko naredite korak naprej v življenju?
• Se mučite z eno od oblik odvisnosti in ne zmorete iz začaranega kroga?
• Vam je težko najti smisel svojega delovanja?

Kako lahko pomagam?

Pokličite me za prvi posvet, da se na kratko slišiva v kakšni situaciji se trenutno nahajate, kako se počutite in kako želite naprej. Lahko vam pomagam, da bo vaša prihodnost svetlejša.

Stopite v stik z menoj >>

Vesela sem, da vam lahko pomagam zaživeti znova.

“Včasih življenje privede človeka do težke situacije, ko ne ve kako bi se zaradi nepričakovanih, nevsakdanjih dogodkov rešil neusmiljenega brenčanja v glavi, ko ne more misliti, niti pošteno vdihniti… Takrat je čas, da življenje postavimo spet na nam lastno pot. Navadno je brez pomoči težko. Vesela in hvaležna sem, da sem se odločila za pomoči pri ga. Kozlovič. Z njeno strokovno pomočjo, razumevanjem, polno mero optimizma in pozitivne energije spet živim polno življenje. Čeprav vem, da se stvari dogajajo ob pravem času za nas, bi si želela, da bi pomoč poiskala že pred leti.”

Alenka, Nova Gorica I INDIVIDUALNA TERAPIJA

Scroll to top