Vprašanja in odgovori

FAQ

Tukaj ste na varnem mestu, spodaj smo zbrali nekaj informacij

01 Kako poteka terapija? Prvi korak je posvet, kjer se slišimo po telefonu ali preko emaila, da vas spoznam in da skupaj ugotovimo, kje potrebujete pomoč in kakšna terapija bi bila za vas najbolj primerna.

03 Ali so terapije anonimne? Brez skrbi, veliko skrb posvečamo varovanju vaših podatkov, da ustvarimo res varen in zaupen prostor. Kot mehurček, ki vam bo omogočil upanja svetlo prihodnost.

02 Kje izvajate terapije? Lokacija terapij je v Izoli – termini so po dogovoru z vami. Dogovorimo se lahko tudi za online terapije in posvete, odvisno seveda od tega, kakšno terapijo in svetovanje potrebujete.

04 Kakšna je cena terapij? Cena terapij je odvisna od vrste terapije, od trajanja posamezne terapije in ponavljanja. Vse se dogovorimo skupaj.

POMAGALI SMO ŽE VELIKO POSAMEZNIKOM, PAROM IN DRUŽINAM....

03

Terapije so popolnoma prilagojene vam, vaši trenutni situaciji, trenutnim oviram in z željo, da to presežemo in stopite na novo pot. Delam z vsakim klientom posebej, v strogo zaupnem okolju. Anonimnost je popolnoma zagotovljena. Posvetim se vam, ker vas želim spoznati in vam iskreno želim pomagati. Vem, da lahko stopite iz trenutne situacije in tako pomagate sebi, svoji družini, svojemu partnerju ali partnerki, svojim otrokom in vsem okoli vam. Naredite prvi korak… ta je najtežji, ampak vse ostalo po steklo tako kot mora. Ne bojte se, tukaj sem za vas, da se boste počutili varno in skupaj bomo ustvarili prostor, kjer bomo vsak dan stopili stopničko višje.

Pokličite me (031) 333 909

IMATE VPRAŠANJE? POŠLJITE NAM GA.

Scroll to top