Zakaj se odločiti za terapijo:

Izpopolnjujoči, kvalitetni partnerski odnosi vplivajo na celotno psihofizično zdravje posameznika.

Partnerja, ki sta čustveno povezana in se začutita, iz odnosa črpata moč in energijo. V nasprotnem primeru je lahko odnos poln bolečine, ki se odraža v slabem počutju, nezadovoljstvu in ne nazadnje tudi v različnih boleznih.

Cilj partnerske terapije je, da partnerja prevzameta odgovornost za lastna občutja in dejanja, da razumeta, kaj se prebuja v njunem odnosu, in da najdeta moč in pogum ter voljo za spreminjanje sebe skozi odnos in da zaživita lepše življenje.

Komu je namenjena partnerska terapija:

Namenjena je partnerjem, ki čutijo in so se skupaj odločili, da potrebujejo spremembo in novo pot v odnosu.

• Si želita v odnos vnesti več veselja, nekaj novega?
• Je postal vajin partnerski odnos prizorišče prepirov, neprimernega in nespoštljivega obnašanja ali odmika in tišine?
• Se vama zdi, da nista več tako povezana, kot sta bila pred časom, čutita težave v intimnih odnosih, spolnosti?
• Se srečujeta z nezaupanjem, nezvestobo, neiskrenostjo in sta že razmišljala o razhodu, vendar bi vseeno želela preveriti, ali je možno iti preko tega in zaživeti na novo?

Kako lahko pomagam?

Pokličite me za prvi posvet, da vidimo na kakšen način vama lahko pomagam. Naloga terapevta je zagotoviti varen in zaupen prostor, kjer si bosta lahko prisluhnila, se slišala in nato na novih temeljih gradila odnos. Varna čustvena povezanost ne nastane sama po sebi, negovati jo moramo kot rože na vrtu, vanjo vlagati trud in jo sproti nadgrajevati.

“Začelo se je z notranjim glasom, da si zaslužim boljšo zvezo z možem. Ta glas je rasel dolgo in počasi, a le zrasel do trenutka, ko je postal potreba in nuja. Na terapijo sva prišla zbegana, raztresena in malo prestrašena, kot otroka, ki sta se izgubila sredi nakupovalnega središča. Sanjalo se nama ni, da bodo ure terapije najino varno zavetje, kjer bova v prvi vrsti našla vsak samega sebe. Katja ni bila le najin vodič. Bila je najina opora, najin navdih, najin najbolj neposreden kritik in obliž vsem najinim strahovom, šibkostim in dvomom. Sama sem ob njeni neomajni podpori počasi, a vztrajno postajala boljša žena, boljša hči, sestra, teta, soseda, boljša sodelovka, boljša poslovna ženska. Postala sem najboljša različica sebe, polna moči, da ljubim in sem ljubljena, srečna da živim in soustvarjam svet, ponosna, da sem in neizmerno hvaležna za izkušnjo terapije. Notranji mir, neomajna trdnost, vera vase in čisto veselje do življenja se ne dajo kupiti, da pa jih je mogoče najti v sebi, če te nekdo z veliko potrpljenja in ljubezni spremlja na tej poti.”

U.J., Nova Gorica I PARTNERSKA TERAPIJA

Stopite v stik z menoj >>

Scroll to top