Zakaj se odločiti za psihoterapijo na daljavo:

Novodobna tehnologija prinaša veliko koristi tudi pri delu z ljudmi.

S svojimi številnimi prednostmi in dokazano učinkovitostjo je psihoterapija na daljavo ali online terapija odlična alternativa ali pa dopolnitev klasični psihoterapiji v živo.

Komu je terapija na daljavo namenjena:

Psihoterapije on line so zelo dobrodošle in koristne:

  • za zaposlene, ki so zaradi narave dela veliko na poti in imajo zelo nepredvidljiv urnik
  • za tiste, ki živijo v oddaljenih krajih in jim vožnja na terapijo predstavlja breme
  • za tiste, ki živijo in delajo v tujini in želijo psihoterapevta v materinem jeziku
  • za nosečnice in mlade mamice, ki si zaradi nove vloge težko planirajo daljšo odsotnost z doma
  • za posameznike, ki zaradi bolezni ali invalidnosti ne morejo od doma
  • poleg tega se je izkazala za zelo učinkovito v izrednih okoliščinah, ko so stiki v živo omejeni ali celo prepovedani, torej v času izolacije

Zadnje izkušnje in odzivi mojih klientov v obdobju korone so pokazali, da so lahko on line terapije primerno nadomestilo oz dopolnitev klasičnim terapijam v živo. Če je med klientom in psihoterapevtom vzpostavljen že prej zaupljiv in varen odnos, bo slednji prisoten tudi na on line terapiji.

Kako lahko pomagam?

Pokličite me za prvi posvet, da se na kratko slišiva v kakšni situaciji se trenutno nahajate, kako se počutite in kako želite naprej. Lahko vam pomagam, da bo vaša prihodnost svetlejša.

“Nikoli si nisem predstavljala, da lahko terapija poteka tudi na daljavo, z uporabo tehnologije. Toliko, kolikor sem imela proti njej prej, vidim, da je sedaj lahko odličen pripomoček in dobro, da obstaja. Tako sva lahko s Katjo imeli terapije tudi v času karantene in sploh sedaj, ko sem se zaradi življenjske situacije preselila na drugi konec Slovenije in bi mi vsakotedenska dolga vožnja predstavljala preveliko breme. Seveda jo bom kombinirala tudi z obiski v živo. Tudi preko skypa lahko pridem do mojih bolečin in jih izjočem. Hvala ti moja krasna terapevtka! Mojca, po novem dolenjka????”

Mojca, Dolenjska | ONLINE TERAPIJA

Stopite v stik z menoj >>

Scroll to top